Конференция „Бъдещето на НАТО” 3-4 април 2014 г., 9:30 ч., Централен военен клуб, София

Конференция „Бъдещето на НАТО” се състоя на 3-4 април 2014 г., 9:30 ч.,в Централен военен клуб, София. КОнференцията бе организирана от Атлантическият клуб в България, Дипломатическият институт към министъра на външните работи и Военна академия „Г. С. Раковски“, със специалната подкрепа на НАТО. Тя бе по повод на десетата годишнина от присъединяването на България към Алианса.

Конференция „Просперитет = Наука + Младеж” 28 януари 2014 (вторник), 9:00, хотел „Шератон”, София

На 28.01.2014г Атлантическият клуб в България и ПанЕвропа България, с подкрепата на Европейската комисия, организираха конференция на тема „Просперитет = Наука + Младеж“, със специалното участие на проф. Ан Глоувър – главен научен съветник на председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу.
Събитието имаше за цел да обсъди българския принос в европейската наука, както и развитието на научните политики на ЕС. То се проведе в хотел „Шератон“ София
Събитието ще се състои на 28 януари 2014 от 9:00 в хотел „Шератон“, София.

Конференция „Интелигентната отбрана и политиката на отворени врати: Новите синергии за евроатлантическа сигурност” Представителството на Европейската комисия в България, София, ул. „Раковски” 124, 27 ноември 2013 г. (сряда)

ПанЕвропа България, Института за културна дипломация – Берлин и Представителството на Европейската комисия в България организираха международна конференция с подкрепата на НАТО на тема „Интелигентната отбрана и политиката на отворени врати: Новите синергии за евроатлантическа сигурност“.

Събитието имаше за цел да обсъди предизвикателствата пред интелигентната отбрана, кибер-сигурността и бъдещото разширение на НАТО.Конференцията събра на едно място редица посланици, държавни служители, експерти и представители на неправителствени организации и на научните среди, които дискутираха множеството различни аспекти по темата.