24 юни 2011, 14:00 ч., хотел "Шератон", София

Атлантическият клуб в България, в сътрудничеството с Посолството на Съединените американски щати в България, има удоволствието да Ви покани на публичната лекция на бившия заместник-помощник държавен секретар Н. Пр. Хедър Конли, озаглавена „Следващите 20 години: преразглеждане целите на НАТО във време на финансови ограниченията“.

Г-жа Конли започва своята кариера в Бюрото за политическо-военните въпроси към Държавния департамент на САЩ, където служи като офицер за свръзка по Програмата за глобална хуманитарна помощ към Департамента на отбраната на САЩ. Тя е била и старши сътрудник в международната консултантска фирма на бившия зам.-държавен секретар Ричарт Армитаж. От 2001 до 2005 г. г-жа Конли е заместник- помощник държавен секретар в Бюрото по европейските и евроазиатските въпроси с отговорност за двустранните отношения между САЩ и още 15 страни в Северна и Централна Европа.

В своята реч г-жа Конли ще наблегне върху приоритетите на НАТО през следващите 20 години, както и върху предизвикателствата, пред които е изправена организацията.

Събитието ще се проведе на 24-ти юни 2011 г. от 14:00 ч. в хотел „Шератон“, София.