20 септември 2012 г., 10:00 ч., Кемпински Хотел Зографски

Стратегии как да излезем по-силни от икономическата криза бяха обсъдени на форума в София

Атлантическият клуб в България, съвместно със застрахователна компания УНИКА и с подкрепата на Института за културна дипломация, организираха конференция на тема „Растем с нашите клиенти – успешната формула на УНИКА за региона на Централна и Източна Европа“. Уника отбеляза 20-тата годишнината от основаването си със специалния гост и лектор на конференцията г-н Волфганг Киндл, главен изпълнителен директор на УНИКА Интернешънъл. Форумът беше посетен от редица представители на бизнеса и медиите, чуждестранни дипломати, правителствени и международни експерти.

Събитието беше открито от г-н Соломон Паси. Той сподели своето впечатление от факта, че за първи път такова високопоставено лице от една от водещите европейски застрахователни групи държи реч на бизнес конференция, организирана в България от Атлантическия клуб.

Темата на лекцията на г-н Волфганг Киндл  беше „УНИКА Застраховане: гарантирана увереност”. В презентацията си г-н Киндл акцентира върху бизнес потенциала на пазарите в Централна и Източна Европа в контекста на актуалната стратегия на УНИКА за силен ръст на бизнеса.

Главният изпълнителен директор на ЗК „УНИКА” АД, г-н Николай Генчев, сподели че висококачествените продукти и услуги на УНИКА дават възможност непрекъснато да повишава доверието на клиентите и да разширява присъствието си на българския пазар.

Целта на конференцията беше да се обсъдят успешните практики, които позволяват на компаниите да се подсигурят, за да излязат по-силни от икономическата криза. Също така се фокусира и върху успешната формула на УНИКА, която може да бъде разпространена в региона.