Партньори

Risk Engineering LTD   "Риск Инженеринг" АД е една от първите български частни фирми в областта на научно-техническите консултантски и инженерингови услуги.

Компанията е основана през 1990 г. от група български инженери и физици като колективна фирма, с основна цел предоставяне на консултантски и инженерингови услуги в областта на енергетиката. Две години по-късно става дружество с ограничена отговорност и получава името Риск Инженеринг.
Refan   “РЕФАН БЪЛГАРИЯ” ООД - гр. Пловдив, е създадена през 1991 г. като семейна фирма, занимаваща се предимно с търговия на вносна парфюмерия и козметика. Впоследствие се развива и разраства, като постепенно създава свои собствени технологични развойни звена и оформя производството на парфюмерия, козметика, продукти за баня и бутикови свещи.

През последните години фирмата утвърждава на българския и на международния пазар собствена търговска марка “РЕФАН”, под чието име предлага продукцията си в България, Европа, Африка, Близкия и Далечния изток.
Pepsi   „Куадрант Бевъриджис” е официалният за България бутилировач на продуктите на PepsiCo (Pepsi, Mirinda, 7UP, Evervess, Gatorade). В портфолиото ни влизат още най-продаваните сокове в България PRISUN (GatFoods), студеният чай LiptonIceTea, енергийната напитка Rockstar. „Куадрант Бевъриджис” е и производител на трапезната бутилирана вода Bellissima.

Компанията е сред лидерите на пазара на негазираните напитки в България.
TNT Express TNT е една от най-големите международни компании за експресни доставки. Ежедневно TNT транспортира близо милион документи, колети и палетизирани товари. Компанията управлява въздушни и сухопътни транспортни мрежи в Европа, Близкия изток и Африка, азиатската част на Тихия океан и Америка.

Подразделението на ТNТ в България работи успешно на българския пазар от 1995 г., предлагайки най-обширната гама от експресни транспортни услуги за доставка до над 200 страни по света и на територията на цяла България.
M3 Communications Group, Inc.   M3 Communications Group, Inc. е водеща българска PR агенция и доказан лидер в сферата на връзките с обществеността. М3 е част от най-голямата PR корпорация в света Hill&Knowlton. Компанията има значителен опит в онлайн PR и уеб услуги, тя създава и първия в България лицензиран колеж по маркетинг, връзки с обществеността и бизнес комуникации - М3 College. За 15 години са разработени над 5200 проекта за повече от 185 клиента.