Партньори
Hamali.BG   Hamali.BG е българска фирма специализирана в преместването на офиси и лични вещи в страната и чужбина. Компанията успешно е осъществила най-мащабните офис премествания в страната, но заедно с това и малките лични премествания на багаж си остават важно перо от дейността. Разполагаме със собствен склад за временно или дългосрочно складиране на лични вещи, офис оборудване или документален архив.

Hamali.BG поддържа ежеседмични транспортни линии от и към България по всички важни европейски дестинации и по този начин, чрез групажни или индивидуални пратки багажът на клиента може да бъде транспортиран и преместен удивително бързо.
Risk Engineering LTD   "Риск Инженеринг" АД е една от първите български частни фирми в областта на научно-техническите консултантски и инженерингови услуги.

Компанията е основана през 1990 г. от група български инженери и физици като колективна фирма, с основна цел предоставяне на консултантски и инженерингови услуги в областта на енергетиката. Две години по-късно става дружество с ограничена отговорност и получава името Риск Инженеринг.

Corporate Commercial Bank
  През последните години Корпоративна търговска банка АД се установява като една от най-динамично развиващите се банки, съчетаваща в себе си традиции и бъдеще. Водещи принципи в работата на банката са качественото обслужване, социалната отговорност и създаване на добавена стойност за клиентите, акционерите, служителите и обществото. Дейността на банката е насочена към предоставянето на нестандартни банкови услуги и цялостни финансови решения, персонално подготвени за нуждите на всеки заинтересован.
Vivacom   Българската телекомуникационна компания (БТК), чийто централен офис се намира в София, е лидер в предоставянето на иновативни решения в сферата на телекомуникациите. Ние предлагаме голямо разнообразие от комплексни решения - от фиксирана и мобилна телефония до високоскоростен интернет и пренос на данни за масовия потребител, за големите корпоративни клиенти, малкия и среден бизнес и закупуващите на едро доставчици.
TNT Bulgaria TNT предлага най-широката гама от дефинирани по отношение на час и ден услуги за доставка в 200 страни. Ние изградихме репутацията си върху ангажимента да удовлетворяваме нуждите на нашите клиенти. Само ни кажете какво искате да направите и ние ще Ви помогнем да го направите. Sure we can (Разбира се, че можем).
BEST WESTERN PLUS City Hotel   Разположен в тиха улица в центъра на София, само на 200 метра от Храм-Паметник „Св. Александър Невски”, Бест Уестърн Плюс Сити Хотел предлага изключително високо ниво на обслужване и комфорт. Централното разположение на хотела позволява лесния и бърз достъп до всички най-популярни забележителности в столицата.
M3 Communications Group, Inc.   M3 Communications Group, Inc. е водеща българска PR агенция и доказан лидер в сферата на връзките с обществеността. М3 е част от най-голямата PR корпорация в света Hill&Knowlton. Компанията има значителен опит в онлайн PR и уеб услуги, тя създава и първия в България лицензиран колеж по маркетинг, връзки с обществеността и бизнес комуникации - М3 College. За 15 години са разработени над 5200 проекта за повече от 185 клиента.
Rezon   „Качество”, „компетентност” и „дискретност” са трите ключови принципа на Център за преводи „Резон”, с които фирмата не е правила компромис през 22-те години от съществуването си. Център за преводи „Резон” е създаден през 1991 г. Фирмата извършва висококачествени специализирани преводи на 47 езика и легализация на документи във всички институции в България. Работи активно с над 300 преводачи с богат опит и широки познания, специализирани в различни области. Компанията предлага и експертни консултации за оформянето, превода и легализацията на всеки официален документ, за да бъде той признат в държавите по света.