Партньори


Risk Engineering LTD
  "Риск Инженеринг" АД е една от първите български частни фирми в областта на научно-техническите консултантски и инженерингови услуги.

Компанията е основана през 1990 г. от група български инженери и физици като колективна фирма, с основна цел предоставяне на консултантски и инженерингови услуги в областта на енергетиката. Две години по-късно става дружество с ограничена отговорност и получава името Риск Инженеринг.

BNP Paribas
  БНП Париба е лидер в банковите и финансовите услуги в Европа. Основана при сливането на първата френска банка – Националната банка на Париж (BNP) и инвестиционната банка Париба – и двете с традиции в банкирането от XIX в. Днес БНП Париба има присъствие в 75 страни и в нея работят близо 200 000 служители.

Финансовата стабилност на БНП Париба се основава на трите й основни дейности – банкиране на дребно, инвестиционни решения, корпоративно и институционално банкиране.
 

Refan
  “РЕФАН БЪЛГАРИЯ” ООД - гр. Пловдив, е създадена през 1991 г. като семейна фирма, занимаваща се предимно с търговия на вносна парфюмерия и козметика. Впоследствие се развива и разраства, като постепенно създава свои собствени технологични развойни звена и оформя производството на парфюмерия, козметика, продукти за баня и бутикови свещи.

През последните години фирмата утвърждава на българския и на международния пазар собствена търговска марка “РЕФАН”, под чието име предлага продукцията си в България, Европа, Африка, Близкия и Далечния изток.

Restaurant Tabiet
  Табиет е сред малкото класически ресторанти с градина в София, които могат с цялата си история и развитие да отстояват позицията на един от любимите ресторанти на жителите и гостите на столицата. 

Менюто на ресторанта включва интернационална кухня, приготвена с най-качествените продукти, които главният готвач лично подбира вече повече от десетилетие.

Обедното меню е различно всеки ден. На клиентите се предлага разнообразие и изискано съчетание от добре подбрани предястия, основни ястия и свежи десерти.

Всичко това може да бъде съчетано с богата селекция от над 120 вина от всички лозаро-винарски региони на България и някои изпитани и подбрани с вкус вина от Италия, Франция, Нова Зеландия, Испания и Южна Африка.

Табиет е подходящ както за бизнес срещи, обеди, вечери или официални тържества, така и за частни срещи, събирания с приятели, или романтични вечери в елегантна обстановка.

Pepsi
  „Куадрант Бевъриджис” е официалният за България бутилировач на продуктите на PepsiCo (Pepsi, Mirinda, 7UP, Evervess, Gatorade). В портфолиото ни влизат още най-продаваните сокове в България PRISUN (GatFoods), студеният чай LiptonIceTea, енергийната напитка Rockstar. „Куадрант Бевъриджис” е и производител на трапезната бутилирана вода Bellissima.

Компанията е сред лидерите на пазара на негазираните напитки в България.

TNT Express
TNT е една от най-големите международни компании за експресни доставки. Ежедневно TNT транспортира близо милион документи, колети и палетизирани товари. Компанията управлява въздушни и сухопътни транспортни мрежи в Европа, Близкия изток и Африка, азиатската част на Тихия океан и Америка.

Подразделението на ТNТ в България работи успешно на българския пазар от 1995 г., предлагайки най-обширната гама от експресни транспортни услуги за доставка до над 200 страни по света и на територията на цяла България.

M3 Communications Group, Inc.
  M3 Communications Group, Inc. е водеща българска PR агенция и доказан лидер в сферата на връзките с обществеността. М3 е част от най-голямата PR корпорация в света Hill&Knowlton. Компанията има значителен опит в онлайн PR и уеб услуги, тя създава и първия в България лицензиран колеж по маркетинг, връзки с обществеността и бизнес комуникации - М3 College. За 15 години са разработени над 5200 проекта за повече от 185 клиента.

easyname
 

Регистрирайте своя домейн днес и се възползвайте от включени 200 MB уеб пространство, 200 MB пространство за своята е-поща и още много безплатни функции. Стига да получите вашия домейн от Easyname. Ненадмината оферта за всички онези, които биха искали да представят нещо на свой личен уебсайт. Например CV, любими спортове, фен-сайт, организация или своя собствена фирма. За да могат посетителите ви да се свържат с вас, със сигурност ще ви трябва имейл адрес. За визитки, приятели, роднини или почитатели – или просто за забавление. С Easyname вие сте в състояние да си създаде колкото желаете адреси за е-поща. Само вие решавате колко от т.нар. "псевдоними" да създадете.