Партньори
Risk Engineering LTD   "Риск Инженеринг" АД е една от първите български частни фирми в областта на научно-техническите консултантски и инженерингови услуги.

Компанията е основана през 1990 г. от група български инженери и физици като колективна фирма, с основна цел предоставяне на консултантски и инженерингови услуги в областта на енергетиката. Две години по-късно става дружество с ограничена отговорност и получава името Риск Инженеринг.
Refan   “РЕФАН БЪЛГАРИЯ” ООД - гр. Пловдив, е създадена през 1991 г. като семейна фирма, занимаваща се предимно с търговия на вносна парфюмерия и козметика. Впоследствие се развива и разраства, като постепенно създава свои собствени технологични развойни звена и оформя производството на парфюмерия, козметика, продукти за баня и бутикови свещи.

През последните години фирмата утвърждава на българския и на международния пазар собствена търговска марка “РЕФАН”, под чието име предлага продукцията си в България, Европа, Африка, Близкия и Далечния изток.
Pepsi   „Куадрант Бевъриджис” е официалният за България бутилировач на продуктите на PepsiCo (Pepsi, Mirinda, 7UP, Evervess, Gatorade). В портфолиото ни влизат още най-продаваните сокове в България PRISUN (GatFoods), студеният чай LiptonIceTea, енергийната напитка Rockstar. „Куадрант Бевъриджис” е и производител на трапезната бутилирана вода Bellissima.

Компанията е сред лидерите на пазара на негазираните напитки в България.
TNT Bulgaria TNT предлага най-широката гама от дефинирани по отношение на час и ден услуги за доставка в 200 страни. Ние изградихме репутацията си върху ангажимента да удовлетворяваме нуждите на нашите клиенти. Само ни кажете какво искате да направите и ние ще Ви помогнем да го направите. Sure we can (Разбира се, че можем).
BEST WESTERN PLUS City Hotel   Разположен в тиха улица в центъра на София, само на 200 метра от Храм-Паметник „Св. Александър Невски”, Бест Уестърн Плюс Сити Хотел предлага изключително високо ниво на обслужване и комфорт. Централното разположение на хотела позволява лесния и бърз достъп до всички най-популярни забележителности в столицата.
M3 Communications Group, Inc.   M3 Communications Group, Inc. е водеща българска PR агенция и доказан лидер в сферата на връзките с обществеността. М3 е част от най-голямата PR корпорация в света Hill&Knowlton. Компанията има значителен опит в онлайн PR и уеб услуги, тя създава и първия в България лицензиран колеж по маркетинг, връзки с обществеността и бизнес комуникации - М3 College. За 15 години са разработени над 5200 проекта за повече от 185 клиента.
Hamali.BG   Hamali.BG е българска фирма специализирана в преместването на офиси и лични вещи в страната и чужбина. Компанията успешно е осъществила най-мащабните офис премествания в страната, но заедно с това и малките лични премествания на багаж си остават важно перо от дейността. Разполагаме със собствен склад за временно или дългосрочно складиране на лични вещи, офис оборудване или документален архив.

Hamali.BG поддържа ежеседмични транспортни линии от и към България по всички важни европейски дестинации и по този начин, чрез групажни или индивидуални пратки багажът на клиента може да бъде транспортиран и преместен удивително бързо.