ACB Online Networks

Специално за членовете на АКБ, говорителите на АКБ и участниците в събитията

С цел да осъществим продължителен диалог и връзка между екипа на АКБ, нашите говорители и участници, АКБ създаде специален форум, запазен специално за членовете на АКБ и сегашните и предишните участници в програмите и събитията на Клуба и предлагащ уникален форум за професионални и социални възможности сред мрежата на АКБ.

Отворени към обществото

Twitter »

Следването на АКБ в Twitter ви дава възможността да бъдете в течение с последните събития на организацията. Просто се включете, посетете профила на АКБ и следвайте нашите туитове!

ACB on Facebook »

АКБ фен страницата и АКБ Facebook групата осигуряват цялата необходима информация за дейноста на АКБ. Тук, ние ще даваме детайли за нови програми и събития, съобщения на говорителите, научноизследователски публикации и всичко, което е свързано с организацията.#1077;

Списъкът с и-мейли на АКБ »

Ако бихте желали да бъдете държани в течение с последните събития на АКБ, можете да се присъедините към нашия списък с и-мейли.

Вие ще получавате редовна информация за:
  • Предстоящи международни конференции
  • Нови програми и партньорства
  • Публични лекции, концерти и подобни събития
За да се присъедините към нашия списък с и-мейли, просто изпратете и-мейл на „office@atlantic-club.org“ с думата “subscribe” като тема на Вашето съобщение. Вашият и-мейл ще бъде добавен в нашия списък автоматично.

Ако бихте желали да напуснете нашия списък с и-мейли, можете да го направите като изпратите и-мейл на същия адрес с думата “unsubscribe” като тема на Вашето съпбщение.